Over ons

PSM Consultancy is een managementbedrijf gevestigd in de provincie Utrecht, bestaande uit een groep hooggekwalificeerde professionals in fiscale, boekhoudkundige en auditzaken, met meer dan 10 jaar ervaring.

Wij zijn het enigste bedrijf dat een online platform in het Spaans, Engels en Nederlands heeft, waarin de klant zijn informatie, rapporten en verklaringen die naar de Nederlandse Belastingdienst worden gestuurd, kan doornemen.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van belastingaangifte, diensten aan bedrijven en particulieren in Nederland.

Onze belangrijkste diensten zijn

  1. Aangifte inkomstenbelasting
  2. BTW-aangifte
  3. Aanvraag voor subsidies(ziektekostenverzekering, huur,etc. )
  4. Formulier U1-aanvraag
  5. Advies in geval van een controle van de Belastingdienst (Audit)
  6. Interpretatie van brieven van de Belastingdienst.

*We publiceren op onze website, het laatste nieuws over fiscale onderwerpen die van belang zijn voor onze klanten.

Onze klanten

Onze klanten zijn bedrijven en particulieren die in Nederland wonen, dus we kennen heel goed hun behoeften en prioriteiten op het gebied van belastingaangiften.

header-servicios
111

Onze missie

Geef persoonlijk advies aan onze klanten, in het Spaans, Engels en Nederlands, naast het helpen bij het oplossen van hun problemen bij belastingaangifte; dit doen we met een team van hooggekwalificeerde professionals.

post02

Ons team

We hebben een team van topprofessionals, gespecialiseerd in fiscale, boekhoudkunde en audit, die Spaans, Engels en Nederlands domineren.

Patricia Santa Cruz

Oprichter CEO
Bachelor in Economie, Master in Bedrijfskunde met specialisatie Accounting en Finance (De Haagse Hogeschool), ACCA. 13 jaar ervaring op het gebied van fiscaal, Audit, Accounting en Financiën.

Mariana Coppa

Senior Tax Accountant
Graad in Public Accounting en Master in Audit Accounts. 11 jaar ervaring op het gebied van boekhouding en belastingen.

Adriana García Figueroa Alvarez

Belastingaccountant
Graad in Public Accounting, met gedegen kennis in Accounting en met een specialisatie in Financiën. 10 jaar ervaring op het gebied van Audit, Accounting en Financiën.

Ze praten over ons...

We praten in...